Periodiska systemet
  Grundämnen
  Ämne 1 till 15
  Ämne 16 till 30
  Ämne 31 till 45
  Ämne 46 till 60
  Ämne 61 till 75
  Ämne 76 till 90
  Ämne 91 till 105
  Ämne 106 till 118
  Ordbok
  Ämnesklass
  Atomen
  Egenskaper
  Övrigt
Allmänna villkor och cookie-policy
Om Grundämnen.nu
Admin

Om Grundämnen.com

Grundämnen.com är tänkt att bli en svensk go to-sida när det gäller data och information om alla våra grundämnen och deras periodiska system. Men det största syftet med sajten är ändå att leverera ett lättillgängligt periodiskt system som fungerar i alla enheter. Vårt periodiska system är därför responsivt och skalar automatiskt om utifrån hur stor skärm du som besökare har. Testa gärna att förminska ditt webbläsarfönster när du besöker på vårt periodiska system!

I nuläget visas ett fullgott periodiskt system på skärmstorlekar/upplösningar så långt ner som till iPad mini, men en utmaning när det gäller det periodiska systemet är hur man skall presentera det snyggt på en liten mobilskärm. Som det är nu skalas det periodiska systemet om till att bli en lista av alla grundämnen i atomnummersordning, men vi laborerar även kring möjligheten att även kunna visa ett fullständigt periodiskt system även på en liten mobilskärm.

Jag som driver sajten heter Stefan och är till vardags mycket intresserad av fysik och matematik, och fascineras väldigt mycket av hur världen är uppbyggd. Om ni har några synpunkter är ni mer än välkomna att kontakta mig, använd gärna kontaktformuläret nedanför! :)


Kontakta oss

Använd detta kontaktformulär nedan för att komma i kontakt med mig som ligger bakom Grundämnen.com. Om kontaktformuläret av någon anledning inte skulle fungera kan du även komma i kontakt med mig genom e-postadressen info (snabela) grundamnen [punkt] com också.